1 Mai, pe val în largul mării

Sunt mulți turiști care vor petrece 1 mai în largul mării, pe… yachturi de lux, cu șampanie scumpă și mâncare fină. Un yacht cu o capacitate de până la 1.000 de locuri va ridica ancora chiar vinerea aceasta pentru trei zile și trei nopți de distracție.

Este concept care atrage an de an mii de turiști în insulele grecești și care prinde tot mai bine și printre petrecăreții de la malul Mării Negre.

Un catamaran lung de 44 de metri, lat de 18 metri și cu o greutate de aproape 1000 de tone este pregătit pentru ceea ce se anunță cea mai așteptată petrecere din largul Mării Negre. Turiștii care vor petrece 1 Mai pe acest yacht for fi răsfățați cu mâncare bună și băuturi fine și vor dansa pe ritmurile celor mai buni artiști de la noi din țară. O să fie mai ceva ca în Ibiza, promit organizatorii.

În acest week end distracția va fi asigurată printre alții de DJ precum Menthol, Dark, Vali Bărbulescu și Pascal Junior.

Prețurile pentru o zi de distracție pe acest yacht pornesc de la 200 de lei și pot ajunge la 350 de lei de persoană și includ 5 ore de călătorie și mâncarea servită pe punțile exterioare. Băuturile însă nu sunt incluse în tarif. Cei care au încercat anul trecut experiența spun că o vor repeta și anul acesta.

Cei care vor să se bucure însă doar de liniștea mării pot alege o croazieră în doi în larg sau un voiaj scurt cu vaporașul, care pleacă la fiecare 30 de minute din portul turistic tomis.

Pentru o astfel de ieșire pe mare turștii plătesc 30 de lei iar pentru copii, prețul este la jumatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…