miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate 100 de kilograme de peşte comercializate ilegal

100 de kilograme de peşte comercializate ilegal

de Redacția Dotto

Jandarmii din Constanţa au descoperit duminică, în data de 11 decembrie, doi bărbaţi care comercializau, în localitatea Hârşova, peşte din mai multe specii, fără a avea nici un act care să poată dovedi provenienţa acestuia.

Pentru fapta constatată, jandarmii au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

O altă echipă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a depistat, sâmbătă,10 decembrie, în localitatea 23 August, un bărbat care comercializa, tot fără forme legale, peşte din specia hering.

Şi în cazul respectivei persoane au fost întocmite acte de constatare a faptelor sale, urmând ca organele de urmărire penală abilitate să continue demersurile legale iniţiate de către jandarmi.

Întreaga cantitate de peşte, de aproximativ 100 kg, a fost ridicată în vederea confiscării.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult