vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate 100%, grad de ocupare pe litoral

100%, grad de ocupare pe litoral

de Redacția Dotto
100%, grad de ocupare pe litoral
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

100% grad de ocupare în majoritatea hotelurilor de la malul mării pentru prima jumătate a lunii august. Cele mai solicitate sunt unitățile de cazare cu servicii all inclusive, iar cele mai căutate stațiuni, în luna august, Mamaia, Eforie Nord, Venus și Jupiter. Cel puțin așa reiese dintr-o statistică a LitoralulRomânesc.ro, cel mai mare turoperator specializat pe acest segment de vacanțe.

Prețurile pentru o vacanță la hotelurile cu servicii all inclusive, tarifele pornesc de la 850 de lei / cameră pentru un sejur de cinci nopți la un hotel de 3 stele din Costinești și ajung la 1.200 de lei pe cameră pentru aceeași perioadă și aceeași clasă de hotel în Mamaia. Iar pentru a avea tarife bune la cazare, peste 80% dintre români și-au făcut planurile de vacanță din timp, 45% dintre aceștia rezervând sejururile prin programul Early booking.

Cât despre tipul turiștilor care aleg sejururile cu toate serviciile incluse, aceștia sunt fie angajați la stat, fie familii cu copii. Aglomerat la fi la mare și în prima jumătate a lunii septembrie. Aproximativ 50% din locurile disponibile în hotelurile de la mare fiind deja rezervate. Compania mai anunță că în sezonul 2021 a înregistrat creșteri semnificative ale vânzărilor în raport cu 2019, cel mai bun an din istoria turismului autohton.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult