duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate 11 fântâni din Constanța vor fi modernizate

11 fântâni din Constanța vor fi modernizate

de Redacția Dotto
FANTANI constanta

Fântânile vechi și scorojite din Constanța vor fi modernizate. La ședința Consiliului Local Municipal de săptămâna trecută aleșii au decis să preia de la RAJA 11 fântâni de care promit că vor avea grijă pentru a înfrumuseța orașul.

Simple sau sofisticate, fântânile arteziene dintr-un oraș înfrumusețează zona și bucură privirile celor care trec pe lângă ele. Din păcate, la Constanța, acestea au fost uitate de administrațiile care s-au tot succedat la putere și și-au pierdut din farmec.

Imaginile dezolante cu fântânile arteziene din oraș ar putea să dispară în curând. Localnicii spun că este nevoie de acțiune urgentă pentru repararea fântânilor, care nu au doar rol decorativ. Acestea contribuie la eliminarea stresului, spun psihologii și în plus purifică aerul și mențin umiditatea. Administrația locală vrea să modernezize fântânile pentru ca turiștii și localnicii să se bucure de ele.

Fântânile arteziene au fost mereu elemente de design importante în peisajul urban menite să încânte privirile trecătorilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult