vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate 11 kg de cannabis, prin curier

11 kg de cannabis, prin curier

de Andreea Bălan

11 kilograme de cannabis, traficate prin curier. Este captura polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

Ei au prins în flagrant delict doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, bănuiți de operațiuni cu droguri de risc. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea de flagrant a avut loc în Fetești, județul Ialomița. Apoi, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța au făcut percheziții la domiciliile celor doi. Acolo au fost descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară și exportul de droguri de risc, fără drept, dar și pentru cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc, fără drept. Ei vor fi prezentați astăzi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult