Suspect

12 persoane sunt cercetate pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor și proxenetism. 8 dintre acestea au fost deja arestate preventiv, iar pentru alte treia fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cea de-a douăsprezecea persoană se află încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă privativă de libertate. Este vorba despre o parte dintre cei care au făcut, marți dimineață, obiectul celor 43 de mandate de percheziții, la 36 de adrese, din mai multe județe, inclusiv din Constanța. Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada 2020-2022, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi beneficiat, în mod direct sau prin intermediari, de sume de bani, în lei și valută, provenite din aceste activități, care au fost desfășurate atât în mai multe orașe din România, cât și în străinătate.

În urma acțiunii derulate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Constanța și de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au fost descoperite 2 grindere și foițe pentru confecționat țigarete, 8 muguri de substanță vegetală, sume de bani, 6 autoturisme, înscrisuri cu valoare probatorie și obiecte specifice desfășurării activității de prostituție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…