vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate 133 de kilograme de pește fără acte descoperite de polițiști la Mihai Viteazu

133 de kilograme de pește fără acte descoperite de polițiști la Mihai Viteazu

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Astfel, în jurul orei 11.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.C. 22, în comuna Mihai Viteazu.

În interiorul autovehiculului au fost identificați conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani și un pasager, respectiv un bărbat de 42 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului vehiculului au fost descoperite 133 de kilograme de pește de diferite specii, pentru care nu existau documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea indisponibilizării și predată unei societăți comerciale de profil.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea, fără documente legale, a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute prin pescuit ori produselor din pește.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult