vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News 14 ani fără Jean Constantin

14 ani fără Jean Constantin

de Redacția Dotto

14 ani fără Jean Constantin. S-au implinit ieri, cand îndrăgitul actor a fost comemorat la centrul care îi poartă numele de la Constanța. Jean Constantin a fost unul dintre cei mai iubiți artiști ai României. Timp ce 30 de ani a jucat pe scena Teatrului Fantasio din Constanța, timp în care a fost distribuit în 39 de premiere. Jean Constantin a apărut în peste 80 de filme și sute de spectacole, lăsând o moștenire culturală de neprețuit. Orașul lui natal l-a făcut cetățean de onoare pe 23 decembrie 1999, iar fostul cinematograf Republica, îi poartă acum numele. Jean Constantin a lăsat o filmotecă impresionantă, care a încântat și va continua să încânte generații întregi. Constănțeanul Jean Constantin a fost și va rămâne un artist iubit de o țară întreagă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult