sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Sport 17 jucători ai Farului, convocați la loturile naționale

17 jucători ai Farului, convocați la loturile naționale

de Redacția Dotto

17 jucători ai Farului au fost convocați la loturile naționale. În perioada imediat următoare, vor avea loc mai multe partide de pregătire, atât pentru echipa națională de seniori, cât și pentru U21 și U20.

Printre jucătorii convocați de selecționerul Edi Iordănescu la echipa națională se numără și portarul titular al Farului, Aioani, care va debuta cel mai probabil în meciurile de verificare din 25 martie, cu Grecia și la cel din 29 martie, cu Israel. La reprezentativa U21, au fost convocați de Florin Bratu, Grameni și Georgescu, pentru amicalele cu Finlanda și Maroc. De asemenea, fundașii Bîrzu și Buta au fost convocați de Bogdan Lobonț, selecționerul echipei naționale U20, pentru cele două meciuri amicale cu Norvegia și Elveția. Alți 11 jucători ai Farului au ajuns la echipele naționale U19 și U18.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult