duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate 18 stații pentru mașinile electrice, la Constanța

18 stații pentru mașinile electrice, la Constanța

de Redacția Dotto
electrice

Constanța va avea 18 stații de încărcare pentru vehiculele electrice, care urmează să fie montate în următoarele 12 luni. Este promisiunea primarului Vergil Chițac, care care a dat amănunte despre proiect pe pagina sa de socializare.

”Este un proiect de infrastructură care ne ajută să combatem poluarea și să transformăm Constanța într-un oraș mai prietenos cu mediul. Această măsură vine în completarea achiziționării a unei flote de 41 de autobuze electrice și a 125 de stații de autobuz moderne care vor transforma Constanța într-un oraș civilizat, cu aer mai curat”.

Primarul spune că la începutul lunii noiembrie va fi semnat contractul de finanțare în valoare de 4,4 milioane de lei, din care 1 milion reprezintă contribuția Primăriei. Stațiile de reîncărcare vor fi amplasate în mai multe zone ale orașului printre care Cartierul Km 4-5, Bdul 1 decembrie, Portul Tomis, Sala Sporturilor, Faleză Nord sau Parcarea Aqua Magic.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult