miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate 2022, anul investițiilor la Ceronav

2022, anul investițiilor la Ceronav

de Ileana Gheorghiu
del

Peste 20 de milioane de euro pentru modernizarea CERONAV. Navigatorii români și cei de peste hotare vor avea un helideck la Baza Nautică din Constanța și un campus modern, ce va putea găzdui peste 100 de marinari.

Centrul este în plin proces de modernizare, iar investițiile vor avea loc în următorii trei ani.

Peste 600 de navigatori vin săptămânal la Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale pentru a reface cursurile necesare pentru navigarea pe mările și oceanele lumii.

Aceștia sunt instruiți într-o bază nautică modernă care va suferi modificări esențiale începând cu acest an.

Noul proiect constă în construirea unui poligon modern pentru cursurile Fire- Fighting, cursuri obligatorii ce fac parte din pachetul de bază de pregătire al marinarilor.

Pentru a putea concura cu cele mai bune baze de pregătire din Europa a navigatorilor, CERONAV a investit 20 de milioane de euro în ultimii ani pentru modernizarea bazei nautice. Marinarii pot face aici peste 260 de cursuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult