duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate 26 de migranţi găsiţi ascunşi într-un microbuz şi un TIR

26 de migranţi găsiţi ascunşi într-un microbuz şi un TIR

de Redacția Dotto
Discuri

26 de migranți din Siria și Turcia au fost depistați de către poliţiştii de frontieră arădeni.

Persoanele erau ascunse într-un microbuz şi un TIR, astfel încercând să intre ilegal în Spaţiul Schengen.
În microbuzul condus de un cetăţean sârb, au fost descoperiți în urma efectuării controlului la Nădlac II 15 străini, ascunşi în compartimentul pentru marfă. Tirul era condus de un român ce transporta europaleţi în Germania, iar în remorcă se aflau şi 11 sirieni.

„Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei”, a informat, luni, Poliţia de Frontieră din Arad.

Poliţiştii fac cercetări în ambele cazuri, iar şoferii riscă dosare penale pentru trafic de migranţi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult