vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate De miercuri, alte 28 de străzi vor avea sens unic

De miercuri, alte 28 de străzi vor avea sens unic

de Redacția Dotto
sens unic constanta
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Constanța devine orașul sensurilor unice. Primăria anunță că pe încă 28 de străzi din municipiu se va circula pe un singur sens.

Administrația Constanței dă asigurări că noile străzi cu sens unic vor asigura o circulație fluentă în oraș și vrea să implementeze proiectul de management de trafic în zona Delfinariu, pe străzile delimitate de perimetrul bulevardul Mamaia – strada Ion Rațiu – bulevardul Tomis – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja. Proiectul rutier va fi implementat începând cu data de 5 mai, când, 28 de străzi vor deveni artere rutiere cu sens unic. Odată cu sensurile unice vor fi amenajate și parcări longitudinale pe ambele părți ale carosabilului, acolo unde configurația strpzilor permite acest lucru. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult