marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate 3 cartiere, fără apă caldă și căldură

3 cartiere, fără apă caldă și căldură

de Redacția Dotto
2 Mai și Vama Veche, fără apă

O nouă avarie lasă locuitorii din trei cartiere constănțene fără apă caldă și căldură în case. Societatea de termoficare a anunțat ieri seară târziu o avarie apărută pe rețeaua de transport de pe str. Pictor Nicolae Tonitza, str. Dragoslavelor şi Bd. Tomis.

Astfel, a fost întreruptă energia termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zona Faleză Nord , Tomis Nord şi Tomis III. Echipele de intervenție ale Societății lucrează la repararea avariei și estimează că azi va reîncepe furnizarea energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, fără să precizeze o oră anume.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult