vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News 3 milioane de lei pentru întreținerea străzii Ștefan cel Mare

3 milioane de lei pentru întreținerea străzii Ștefan cel Mare

de Redacția Dotto

Trei milioane de lei vrea să plătească Primăria Constanța pentru a întreține strada Ștefan cel Mare. Administrația locală a lansat recent o licitație publică pentru menținerea curățeniei pe artera pietonala din centrul orașului. Contractul, care se va derula pe o perioadă de 12 luni, vizează întreținerea unui tronson al străzii Ștefan cel Mare, cuprins între Mircea cel Bătrân și strada Atelierelor. Potrivit caietului de sarcini firma care va câștiga licitația va trebui să curețe ”rigolele pluviale, canalizările, sistemele de iluminat, mobilierul urban, fântânile arteziene, pasajul pietonal și panourile informative” de pe strada pietonală de aproximativ 1.000 de metri lungime. Pentru toate acestea, administrația va plăti nu mai puțin de 8.000 de lei pe zi. Modernizarea zonei centrale a orașului Constanța început în urmă cu trei ani și nu a fost finalizată nici acum. Recent, Primăria Constanța a reziliat contractul firma care a câștigat contractul pentru reabilitarea zonei. Începute în octombrie 2021 lucrările ar fi trebuit să fie terminate pe 25 mai 2023. Nu sunt finalizate nici până astăzi. 157 de milioane de lei este valoarea contractului, după ce valoarea a fost majorată de două ori anul trecut, în urma unor decizii ale Consiliului Local.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult