Neversea se va reprograma

A început numărătoare inversă pentru cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă din Europa. Neversea își deschide porțile joia aceasta, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă.

Organizatorii și autoritățile de la Constanța spun că au luat toate măsurile de siguranță pentru ca distracția tinerilor să nu fie umbrită de incidente. Vă reamintesc că la ultimul festival de amploare care a avut loc în Capitală, doi tineri au murit din cauza consumului de droguri.

Peste 150 de artiști internaționali de top sunt așteptați începnd de joia aceasta la Neversea. Producția festivalului se anunță impresionantă. Cinci scene pentru muzică, persoanaje fantastice, dansatori, animatori și decoruri supradimensionate. Scena principală va avea peste 450 de metri pătrați de ecran LED, 23 de metri înălțime, 85 de metri lățime și 28 de metri adâncime. Peste 500 de lumini vor colora cerul peste Neversea în timpul show-urilor. Totul pe o întindere de 100 de mii de metri pătrați.

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forte impresionante: de la organizatori și administrația locală, panna la polițiști Anti-tero și Anti-drog. Cu ochii pe festival vor fi și jandarmii, dar 700 de agenți de la societăți private de protecție și pază. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și 2 spitale mobile, dar și 3 puncte de prim ajutor cu paramedici.Peste 10.000 de oameni au lucrat la foc continuu în ultimele două săptămâni pentru ca Festivalul să se desfășoare fără cusur. Numai pentru transportul logistic a fost nevoie de 400 de camioane.

Accesul la festival se va face conform pe bază de bilet sau de abonament. Prețurile pornesc de la 55 de euro pentru o zi de distracție și ajung la peste 260 de euro pentru patru zile, în zona VIP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nero, câinele salvat de pompierii constănțeni

Misiune mai puțin obișnuită a pompierilor constănțeni. Aceștia au salvat ieri un cățel car…