joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate 35 de agenți de poliție debutanți au fost încadrați în structurile IPJ Constanța

35 de agenți de poliție debutanți au fost încadrați în structurile IPJ Constanța

de Redacția Dotto
Timp de două săptămâni au luptat din greu pentru a-și desăvârși pregătirea profesională. Au căzut, s-au ridicat și au încercat din nou, până când totul a ieșit perfect. Iar acum, cu mândrie, pot afirma că sunt pregătiți pentru a-și îndeplini misiunea de a fi în slujba cetățeanului.

Vorbim despre cei 35 de agenți de poliție debutanți, încadrați în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în luna aprilie 2024.

Absolvenții școlilor de poliție au avut ocazia ca cei mai experimentați instructori din structurile de pregătire profesională, ordine publică, investigații criminale și combaterea criminalității organizate ale Poliției Române să le împărtășească din experiența lor.

“Instructorii i-au pregătit pe cei mai tineri colegi ai lor în domeniile tacticii polițienești și instrucției tragerii, astfel încât cariera pe care o încep să aibă o bază solidă. Tuturor le dorim succes!”

au transmis reprezentanții IPJ Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult