vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate 35 de mii de constănțeni vaccinați antigripal

35 de mii de constănțeni vaccinați antigripal

de Ileana Gheorghiu

Peste 35 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja împotriva gripei în cadrul campaniei gratuite a Ministerului Sănătății, transmite astăzi Radio Constanța.

Potrivit sursei citate, șefa Direcției de Sănătate Publică, Cristina Schipor,  spune că în cabinetele medicilor de familie din județ mai sunt încă 40 de mii de doze de ser antigripal și îi îndeamnă pe oameni să se imunizeze. Peste 83 de mii de doze de vaccin antigripal a primit Direcția de Sănătate Publică de la Minister pentru acest sezon rece.  În cadrul campaniei de vaccinare antigripală gratuită au prioritate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, pacienții cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copiii şi bătrânii instituţionalizaţi, personalul medical, precum şi femeile gravide.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult