joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate 40 de milioane, investiție în rețeaua de apă

40 de milioane, investiție în rețeaua de apă

de Redacția Dotto
investiție

40 de milioane de lei vor fi investiție în rețeaua de apă și canalizare de la Poarta Albă, Murfatlar și Castelu. Compania RAJA anunță că a semnat astăzi contractual pentru începerea lucrărilor care vor dura 20 de luni.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. La semnarea contractului au fost prezenți Președintele Consiliului Județean Constanța – Mihai Lupu, Primarul Orașului Murfatlar – Gheorghe Cojocaru, Primarul Comunei Castelu – Nicolae Anghel, precum și directorul General al RAJA SA – Aurel Presură.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult