AMBULANTA

Constănțenii înroșesc liniile de urgență de la Ambulanță. În ultimele 24 ore, operatorii au răspuns la nu mai puțin de 400 de solicitări. Directorul Serviciului Județean de Ambulanță spune că numărul este uriaș comparativ cu capacitatea de intervenție pe care are, mai exact doar 36 de echipaje.

Cele mai multe apeluri vin din partea celor care prezintă simptomatologie specifică infectării cu SARS COV 2. Tocmai de aceea, medicii fac apel la constănțeni ca înainte de a suna la 112 și să solicite intervenția Ambulanței să ia legătura cu medicii de familie.

Numărul de infectări cu sars-cov 2 a explodat în ultima săptămână. Odată cu el și apelurile la numărul de urgență 112. În doar 24 ore au fost nu mai puțin de 400 de solicitări, majoritatea dintre ele testare COVID-19. Medicii spun că fac deja cu greu față solicitărilor și că reușesc să efecteze aproximativ 250 de teste Covid-19 pe zi.

De la vaccinuri, până la leacuri băbești, constănțenii spun că au propriile metode de a se feri de virus.

Ca să nu lase liniile libere pentru pacienții în stare gravă, reprezentanții serviciului de Ambulanță îi sfătuiesc pe constănțeni să apeleze în primă fază, la medicii de familie, care îi pot ajuta cu sfaturi și tratament.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…