vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate 5 șalupe de mare viteză, în dotarea Gărzii de Coastă

5 șalupe de mare viteză, în dotarea Gărzii de Coastă

de Redacția Dotto

Cinci șalupe de mare viteză pentru intervenții au intrat de astăzi în flota Gărzii de Coastă, din cadrul Poliției de Frontieră.

Acestea vor fi utilizate în misiuni de patrulare şi intervenţie la frontieră şi în misiuni de salvare. Ele vor acoperi o suprafaţă de aproximativ 20 de mii de kilometri pătraţi. Această achiziție se adaugă celor două nave maritime de patrulare, cinci șalupe de supraveghere costieră și sistemului tip dronă de monitorizare a zonei de coastă a Mării Negre, care au intrat în dotarea Gărzii de Coastă anul trecut. La ceremonialul de intrare în flotă și înmânare a pavilionului navei, de astăzi, din Portul Constanța, a participat și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult