joi, 18 aprilie, 2024
Home Cultură 6 ani de cultură și arte la Centru Jean Constantin

6 ani de cultură și arte la Centru Jean Constantin

de Redacția Dotto

Constanța se pregătește de sărbătoare! Consiliul Județean invită publicul la „Zilele Centrului Jean Constantin”. Evenimentul marchează 6 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret. Programul promite diversitate: de la magie pentru cei mici cu Robert Tudor, la un omagiu adus marelui actor Jean Constantin, prin proiecții gratuite ale filmelor sale celebre. Sărbătoarea va culmina cu un concert al lui Ștefan Bănică. Artistul promite o seară memorabilă plină de energie, dans și hituri inconfundabile. Agenda aniversară cuprinde și o expoziție fotografică în foaier, unde vizitatorii vor avea ocazia să redescopere istoria locului prin imagini captivante ale cinematografului și ale artiștilor care i-au trecut pragul de-a lungul anilor. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile atât online, cât și la casieria Centrului de pe bulevardul Ferdinand nr. 56.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult