marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate 7.000 de litri de țuică, confiscați

7.000 de litri de țuică, confiscați

de Ileana Gheorghiu
țuică

7.000 de litri de… țuică și o întreagă instalație artizanală au fost confiscate de polițiștii de frontieră de la Constanța.

Acestea au fost găsite în curte la un bărbat, care nu avea autorizație pentru a produce și vinde băuturi alcoolice.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au făcut ieri mai multe percheziții domiciliare în Ostrov și Lipnița. Aveau informații că în mai multe curți există adevărate laboratoare care produc băuturi alcoolice, ce ajuns apoi pe piață la vânzare.

Într-una dintre curți, polițiștii au găsit o instalație ilegală de producere a alcoolului și aproape 7000 de litri de țuică, ce valorează 140.000 lei. Acestea aparțineau unui cetățean român de 57 de ani. Totodată, a mai fost descoperită şi o sumă de bani, mai exiact 32.700 de lei.

Bărbatul este cercetat acum pentru “producerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat”. Întreaga cantitate de țuică a fost confiscată, la fel și instalația artizanală și banii descoperiți.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult