70.000 de tineri, la Neversea. Ce a rămas în urma lor

S-a încheiat cea de-a 5-a ediție a festivalului Neversea. Au fost patru nopți și patru zile de petreceri care au început devreme la amiază și s-au încheiat de fiecare dată la răsărit. Organizatorii spun că le-au fost depășite așteptările, în condițiile în care peste 70.000 de tineri au trecut porțile tărâmului magic în fiecare seară.

Astăzi aglomerația de la festival s-a mutat în gară. Din păcate administratorii de hoteluri se plâng și spun că în urma lor petrecăreții au lăsat un adevărat dezastru.

Așa arată apartamentul în care a fost cazat un grup de tineri participanți la festival. În urma lor au lăsat un adevărat dezastru și, din păcate, nu a fost singurul caz. Mai toți administratorii de spații de cazare se plâng și spun că acum trebuie să facă investiții noi ca să reintroducă apartamentele în circuitul turistic. Și nu au fost singurele probleme create de petrecăreți. 50 de tineri au fost prinși cu droguri la intrarea în festival și s-au ales cu dosare penale.

Nici medicii de la SMURD nu au avut parte de liniște. Peste 150 de tineri s au ales cu diverse escoriații și contuzii și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate. De dimineață feativalierii au luat drumul spre casă. Cei mai mulți au luat cu asalt gara din Constanța. Trenurile spre București au fost pline, iar tinerii spun că abia așteaptă ediția următoare a festivalului.

Timp de patru zile și patru nopți artiștii și DJ-ii naționali și internaționali au reușit să ofere show-uri incredibile. Festivalul a oferit un adevarat mix perfect de genuri muzicale iar fanii s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup-ul celor patru zile de festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…