vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News 92 cazuri de violență fizică, în școlile din Constanța

92 cazuri de violență fizică, în școlile din Constanța

de Redacția Dotto

Un fenomen îngrijorător afectează tot mai mulți elevi din Constanța: bullying-ul. Datele statistice colectate în primele patru luni ale acestui an de către Inspectoratul Școlar dezvăluie o situație alarmantă. În perioada ianuarie-aprilie, în unitățile de învățământ s-au înregistrat multiple forme de bullying și violență. Violențele fizice au fost cele mai numeroase. 92 de cazuri raportate, iar în două cazuri a fost vorba despre violență fizică gravă. Tot în școli s-au înregistrat 8 cazuri de amenințări repetate și 7 instigări la violență. Pe lângă acestea, au fost raportate 45 de cazuri de violență verbală și 24 de cazuri de bullying între elevi. Aceste cifre evidențiază o creștere semnificativă a agresiunii în școli, ceea ce subliniază necesitatea unor măsuri urgente. Dezbatem acest subiect cu psihologul Elena Stambuli. Bun găsit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult