Bucuria gustului și a prieteniei, sub cerul Constanței. Centrul vechi al orașului a găzduit aseară o cină inspirată de spiritul convivial al Italiei.
90 de oameni, unii prieteni vechi, alții necunoscuți până aseară, s-au așezat împreună la aceeași masă aranjată cu grijă și mult bun gust. Cel care a reușit să-i adune pe toți în jurul mesei a fost avocatul Emil Tatu. Meniul, semnat de echipa Rozmarine și Emil Tatu a fost gândit ca o călătorie între mare și pământ, între tradiție și îndrăzneală, între gust și emoție. Seara a început cu un gazpacho de roșii, spumă de creveți și adiere de vodcă infuzată cu busuioc și s-a încheiat cu gomboți așezați perfect pe dulceață de wakame și răsfățați cu o spumă de lămâie. Vinurile albe au însoțit fiecare pas din această frumoasă poveste gastronomică, punând în valoare aromele îndrăznețe ale preparatelor.
A fost o seară în care zeci de necunoscuți au împărtășit povești ca cei mai buni prieteni, iar prietenii au redescoperit bucuria simplă de a fi împreună.