Șoareci și gândaci într-un cunoscut restaurant din Constanța. Localul a fost închis temporar de autorități, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au descoperit condiții grave de igienă în bucătărie și spațiile de depozitare. Controlul a scos la iveală faptul că în restaurant se gătea cu produse expirate și ustensile uzate.
Inspectorii au găsit șoarecele mort în depozitul restaurantului. Tot aici multă mizerie și pânze de păianjeni. La doar o cameră distanță, în blocul alimentar se aflau alimente expirate, care urmau să ajungă pe mesele clienților, tigăi arse, cuțite deteriorate și ustensile neprofesionale.
În același restaurant, lăzile frigorifice erau neigienizate, cu acumulări mari de gheață, iar alimentele erau depozitate fără respectarea regulilor de separare: pește lângă carne, produse de panificație lângă legume.
În urma controlului, restaurantul a fost închis temporar, aproximativ 50 de kilograme de produse au fost retrase definitiv de la consum, iar operatorul economic a fost sancționat cu amenzi în valoare totală de 22.500 de lei.