vineri, 19 aprilie, 2024
Home Uncategorized Turiști salvați de la înec

Turiști salvați de la înec

de Andreea Bălan

Mai mulți tineri au fost salvați din valurile zbuciumate ale Mării Negre. Imaginile dramatice au fost filmate chiar pe mare de către cei care au asistat la operațiunea de salvare a celor 6 persoane care nu au ținut cont de sfaturile salvamarilor.

Momentele de groază prin care au trecut turiștii au fost postate pe rețelele de socializare chiar de salvatorii acestora. În ultima săptămână cel puțin 5 oameni au fost înghițiți de valurile agitate ale mării, printre care se numără și un salvamar, care încerca să salveze un alt om. Strigătele disperate ale salvamarilor sunt ignorate cu desăvârșire și nici steagurile arborate la fiecare pas nu îi mai sperie pe turiștii entuziasmați de scăldatul în apa mării.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult