marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate A căzut de la etajul opt al unui hotel

A căzut de la etajul opt al unui hotel

de Redacția Dotto

Tragedie în Stațiunea Mamaia. O femeie în vârstă de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel.

Turista ar fi ajuns singură la mare pe 17 iunie, când s-a și cazat la un hotel din mijlocul stațiunii. Astăzi urma să se întoarcă acasă, în Craiova.

Surse apropiate anchetei spun că femeia s-ar fi aruncat intenționat de la etaj și că ar fi lăsat în camera un bilet de adio în care îi cerea scuze mamei sale pentru gestul extrem.

În această dimineață la ora 4:00, polițiștii din Mamaia au primit un apel de urgență de la angajaţii hotelului, care anunțau că o persoană a sărit de la etaj.

Necropsia va fi cea care va stabili cu exactitate cauza decesului. Potrivit informațiilor noastre, victima nu avea alți apropiați în afară de mama acesteia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult