A făcut drifturi chiar în fața polițiștilor

Drifturi pe bulevardul Tomis în fața polițiștilor locali. O mașină în care se aflau două persoane a fost filmată în timp ce făcea drifturi în dreptul unor mașini de poliție staționate pentru închiderea traficului din zonă.

La un moment dat, unul dintre polițiști coboară din mașină și gesticulează către șoferul care face drifturi. Acesta îl ignoră și demarează în trombă pe bulevardul Ferdinand cu direcția spre Gară. Pe fundalul clipului postat pe rețelele de socializare se aude o melodie a unei trupe de rap foarte cunoscută. Melodia folosită de creatorii videoclipului a fost realizată pentru o manifestație împotriva abuzurilor făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare din anii ’80.

Reprezentanții Poliției Constanța au transmis că incidentul s-a întâmplat la finalul anului 2021, în noaptea de Revelion și că șoferul, un tânăr de 29 de ani, nu mai poate fi sancționat întrucât fapta s-a prescris. Tot oamenii legii mai spun că “polițiștii locali în cauza nu au reușit să rețină numărul de înmatriculare al autovehiculului pentru dispunerea masurilor legale, deși au procedat inclusiv la urmărirea acestuia însă a fost pierdut din aria vizuală”. Oamenii legii mai transmit că acest caz rămâne în atenția polițiștilor în vederea prevenirii unor astfel de incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…