A fost depășit recordul la pedalat pe bicicletele CT Bike

Recordul la pedalat pe bicicletele puse la dispoziție de Primăria Constanța a fost depășit. 404 curse este noua performanță al unui constănțean în vârstă de 46 de ani.

Vechiul record a fost deținut de un bărbat de 70 de ani, care efectuase 381 de curse. Nu mai puțin de 46 de mii de trasee au fost efectuate anul acesta cu bicicletele puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța. Durata medie a unui traseu a fost de 51 de minute. Anul acesta peste 2700 de constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita gratuit un card CT BIKE. În total, au fost emise 19.956 de carduri. Administrația locală face apel la toți cei care folosesc bicicletele să nu le deterioreze și să le returneze în spațiile amenajate special pentru ele. Reprezentanții Primăriei Constanța mai spun că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

Vă reamintim procedura de returnare în siguranță a bicicletelor: 

1.Alegeți un slot liber cu LED de culoare verde. 

2.Apropiați cardul de cititorul din partea dreaptă a acestuia, se aude semnalul sonor, se deschide poarta iar LED-ul este de culoare portocalie. 

3.Doar în acest moment puteți cupla bicicleta – se împinge doar de coarne, nu blocați citirea electronică. Poarta se închide automat. 

4.Verificați blocarea corespunzătoare a acesteia prin tragerea bicicletei înapoi. Dacă bicicleta poate fi scoasă, se încearcă andocarea bicicletei la altă poartă până este returnată corespunzător. Daca bicicleta nu poate fi împinsă pana în capăt, verificați să nu fie farul lăsat sau alt impediment. 

5.Verificați că led-ul porții este de culoare verde. 

6.Dacă după andocarea bicicletei led-ul porții este de culoare roșie, vă rugăm să contactați un operator Call Center la nr. 0371 787778. 

Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…