vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate A început demolarea Stadionului Gheorghe Hagi

A început demolarea Stadionului Gheorghe Hagi

de Redacția Dotto

Momente emoționante, aseară, la Constanța unde a început demolarea emblematicului stadion Gheorghe Hagi, fostul Farul Constanța.

Arena, veche de 70 de ani și extrem de deteriorată va face loc unui nou complex multifuncțional ce va cuprinde un stadion de fotbal cu o capacitate de 18.500 de locuri, dar și un stadion de atletism cu o capacitate de 1.000 de locuri. Sute suporteri ai echipei Farul Constanța au urmărit cu emoție începerea demolării stadionului. Printre ei și marele fotbalist Gheorghe Hagi, cel care și-a făcut debutul pe stadionul care îi poartă acum numele.

Aproximativ 2 ani estimează autoritățile că va dura construcția noii arene care va avea peste 18 mii de locuri și va costa aproximativ 100 de milioane de euro, bani de la Guvern.

Demolarea arenei va dura aproximativ 3 luni. Apoi vor începe lucrările pentru noul complex care, potrivit estimărilor autprităților, ar urma să fie gata în vara anului 2025.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult