sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Evenimente A început digitalizarea Bibliotecii „Ioan Popișteanu” a UOC

A început digitalizarea Bibliotecii „Ioan Popișteanu” a UOC

de Redacția Dotto
A început digitalizarea Bibliotecii „Ioan Popișteanu” a UOC

UOC marchează prima etapă de digitalizare a Bibliotecii „Ioan Popișteanu”

Luni, 23 noiembrie 2020, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) va găzdui conferința online cu tema „Dobrogea digitală – Acces universal la informație”, ce are drept scop marcarea primei etape de digitalizare a Bibliotecii „Ioan Popișteanu” a UOC, în cadrul căreia au fost restaurate și digitalizate 120 de cărți de patrimoniu.

Lucrările din colecția de carte veche și rară pot fi accesate, în format pdf, la link-ul: https://caliope.univ-ovidius.ro/search?ln=ro&cc=Books&sc=1&p=&f=&action_search=Caut%C4%83

Evenimentul este organizat în parteneriat cu publicația Ziua de Constanța și cu sprijinul Asociației „Stefadina”, în contextul celebrării celor 142 de ani de la Unirea Dobrogei cu România.

Totodată, în cadrul conferinței, publicația Ziua de Constanța va decerna, post-mortem, placheta „Meritul Dobrogean”, bibliologului Ioan Popișteanu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult