vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News A început evaluarea națională la clasa a IV-a

A început evaluarea națională la clasa a IV-a

de Redacția Dotto

Evaluarea naţională la finalul clasei a IV-a a început astăzi  cu proba la limba română, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Miercuri va avea loc proba la matematică, iar elevii din partea minorităţilor naţionale vor avea de susţinut joi proba la limba maternă.   Evaluarea naţională la clasa a II-a a avut loc săptămâna trecută. Potrivit Ministerului Educaţiei, testele sunt elaborate de Centrul Naţional Pentru Politici şi Evaluare în Educaţie, au un format asemănător evaluărilor internaţionale şi implică un nivel mediu de dificultate. Testele sunt evaluate în cadrul unităţilor de învăţământ de către comisiile de evaluare constituite la nivelul acestora, în termen de cel mult şapte zile de la data susţinerii ultimului test. Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează, nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult