A început faza întâi de vaccinare anti-COVID în Constanța
HomeActualitateA început faza întâi de vaccinare anti-COVID în Constanța
Actualitate - News - 3 săptămâni în urmă

A început faza întâi de vaccinare anti-COVID în Constanța

Astăzi a început faza întâi de vaccinare anti-COVID în județul Constanța. Au fost amenajate până acum șase centre pentru vaccinarea personalului medical.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia și la Spitalul Militar de Urgență „Al. Gafencu” au fost amenajate primele centre de vaccinare din județul Constanța.

Până în acest moment peste 4.300 de persoane care lucrează în domeniile sănătății și social – sistem public și privat, și-au exprimat dorința de a fi vaccinate.

În prima zi se vor distribui 975 de doze: Spitalul Municipal Mangalia – 150, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța – 200, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia – 100, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord – 245, Spitalul Municipal Medgidia – 80 și Spitalul Militar de Urgență “Al.Gafencu” SMMIT – 200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…