vaccinarea

La Constanța, a început vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. 12 mii de doze de vaccin au ajuns deja la Centrul de Distribuție de la Spitalul Militar de unde vor fi distribuite în toată regiunea.

Pentru a-și vaccina copiii, părinții trebuie să le facă o programare pe platformă sau să se prezinte direct la centrele de vaccinare. Până acum, pe platformă, s-au programat 71 de copii.

Yasmina, o fetiță de cinci ani a intrat în Centrul de Vaccinare plină de curaj. A fost primul copil care s-a imunizat astăzi împotriva COVID-19 cu serul produs de Pfizer și a venit la centru împreună cu mama și bunica ei.

La doar câteva minute distanța, ușa centrului a fost deschisă tot de o fetiță. Tecla are 9 ani și este sigură că vaccinul o va proteja de COVID-19 și nu doar pe ea, ci și pe cei din jur.

Vaccinarea copiilor se face în mai multe centre din Constanta, unde au fost amenajate câteva fluxuri doar pentru minori.

Pe platforma naționala Ro-Vaccin s-au înregistrat până acum 71 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani din Constanța. Medicii spun că aceștia se vor vaccina la centrul deschis la Pavilionul Expozițional din Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…