miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate A încercat să se sinucidă în mare

A încercat să se sinucidă în mare

de Ileana Gheorghiu
sinucidă

Misiune de salvare contra cronometru la malul mării. O femeie care s-a aruncat în valuri în încercarea de a-și lua viața a fost scoasă la mal în ultima clipă, după intervenția pompierilor constănțeni. Totul s-a intamplat pe plaja din Eforie Nord.

Alarma s-a dat după ce un localnic a văzut silueta unei femei, care se zbătea în valuri. Bărbatul a sunat imediat la 112 și a chemat ajutoare, pentru a împiedica o tragedie. Alți martori la eveniment le-au povestit salvatorilor că femeia s-ar fi aruncat în marea învolburată îmbrăcată și încălțată, în încercarea de a-și lua viața.

Salvatorii au reuşit să o scoată la mal, iar paramedicii sosiți pe plajă i-au acordat primul ajutor. Echipele de intervenție spun că atunci când au găsit-o femeia se afla în șoc hipotermic și abia respira. Cu ultimele puteri, femeia le-a spus totuși salvatorilor că a încercat să se sinucidă. După ce au stabilizat-o, medicii au pornit spre Spitalul Județean Constanța, însă au avut ghinion pentru că autospeciala cu care au venit s-a împotmolit în nisip. A fost nevoie ca mai multe cadre medicale, pompieri și polițiști să își unească forțele și să scotă salvarea de pe plajă.

Localnica scoasa din mare are 58 de ani si este din orasul Techirghiol.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult