sinucidă

Misiune de salvare contra cronometru la malul mării. O femeie care s-a aruncat în valuri în încercarea de a-și lua viața a fost scoasă la mal în ultima clipă, după intervenția pompierilor constănțeni. Totul s-a intamplat pe plaja din Eforie Nord.

Alarma s-a dat după ce un localnic a văzut silueta unei femei, care se zbătea în valuri. Bărbatul a sunat imediat la 112 și a chemat ajutoare, pentru a împiedica o tragedie. Alți martori la eveniment le-au povestit salvatorilor că femeia s-ar fi aruncat în marea învolburată îmbrăcată și încălțată, în încercarea de a-și lua viața.

Salvatorii au reuşit să o scoată la mal, iar paramedicii sosiți pe plajă i-au acordat primul ajutor. Echipele de intervenție spun că atunci când au găsit-o femeia se afla în șoc hipotermic și abia respira. Cu ultimele puteri, femeia le-a spus totuși salvatorilor că a încercat să se sinucidă. După ce au stabilizat-o, medicii au pornit spre Spitalul Județean Constanța, însă au avut ghinion pentru că autospeciala cu care au venit s-a împotmolit în nisip. A fost nevoie ca mai multe cadre medicale, pompieri și polițiști să își unească forțele și să scotă salvarea de pe plajă.

Localnica scoasa din mare are 58 de ani si este din orasul Techirghiol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…