Un bărbat i-a pus pe jar pe vameșii de la Negru Vodă după ce a încercat să treacă granița dintre România și Bulgaria cu un permis fals, contrafăcut în afara Uniunii Europene.

Este vorba despre un tânăr de 35 de ani care a încercat să treacă, ieri, ilegal granița de la Negru Vodă spre Bulgaria. Când polițiștii de frontieră i-au cerut actele pentru control, la ieșirea din țară, acesta a prezentat un permis de conducere fals.

Vameșii spun că bărbatul le-a spus că actul a fost emis de autoritățile din Ucraina, însă acesta era departe de a avea forma și fondul specifice unui document autentic. “În urma verificărilor s-a constatat faptul că este fals total, iar românul  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, au transmis polițiștii de frontieră.

Bărbatul care a încercat să treacă granița ilegal este cercetat acum pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Cazul este anchetat sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…