Messi

Jhon Steven Mondragon, fundașul celor de la FC Buzău care a evoluat pentru Osasuna în La Liga, este înnebunit după mici și ciorbele moldovenești.

La 26 de ani, fundașul columbian cu pașaport spaniol Jhon Steven Mondragon a acceptat provocarea de a semna cu FC Buzău pentru a ajuta echipa pregătită de Cristi Pustai în lupta pentru promovarea în Liga 1. Sud-americanul are în CV un sezon petrecut în campionatul spaniol, la Osasuna, și două goluri marcate în Primera. În plus, s-a duelat cu cel mai bun jucător al planetei, Messi, pe care l-a avut adversar direct.

” A fost o experiență incredibilă să joc împotriva lui, dar a fost și foarte dificil, pentru că, în mod evident, face diferența. Îl urmărim la televizor, dar nu e același lucru ca atunci când îl ai adversar pe teren și vezi cine e Messi, de fapt” –

Ajuns în România prima dată anul trecut, când a semnat cu Petrolul, Mondragon a prins rapid gustul preparatelor gastronomice de la noi.

” Îmi plac mult micii, supa cu carne de porc. Îmi place mâncarea românească”

Fotbalistul Columbian este înnebunit după tatuaje. Are corpul acoperit cu desene care descriu momente importante din viața și cariera sa.

 ” Nici nu știu câte sunt în total. Am pe corp, pe piept, pe picioare. Toate semnifică ceva, pe toate mi le-am făcut într-un moment deosebit. Am câteva pe care mi le-am făcut când am debutat în Primera Division. Mă mândresc cu ele și îmi place să am viața marcată pe brațe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…