A murit carbonizat, în timp ce salva vieți

Un tânăr a murit carbonizat noaptea trecută în timp ce încerca să-și salveze vecinii dintr-un incendiu. S-a întâmplat la Eforie.

Bărbatul a intrat în casa cuprinsă de flăcări și s-a prăbușit la pământ după ce a inhalat o cantitate mare de fum. A fost momentul în care a fost cuprins de flăcări.

În jurul orei 21 mai mulți localnici din Eforie au sunat la 112 și au anunțat că o locuință a luat foc. Mai mai multe autospeciale de intervenție și stingere, o autoscara, dar și echipaje de medici de la Ambulanță și SMURD au plecat de urgență la locul indicat.

O intervenție foarte dificilă spun pompierii care subliniază că întreaga casă era inundată de un fum gros. Cu greu au reușit să scotă din interior trei persoane, doi bărbați și o femeie, care aveau deja arsuri pe mai mult de 70 la sută din cort, dar și pe căile aeriene. Tot în interior au mai găsit un tânăr de 31 de ani, pentru care nu au mai putut face însă nimic. Trupul lui era deja carbonizat. Medicii sunt rezervați și în privința victimelor care au fost scoase din locuință. Cei doi bărbat au 53, respectiv 65 de ani, iar femeia are 80 de ani.

Pompierii și polițiștii vor încerca să afle zilele acestea și cauzele incendiului, care a făcut casa scrum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…