marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate A murit după ce s-a aruncat de pe Podul de la Medgidia

A murit după ce s-a aruncat de pe Podul de la Medgidia

de Andreea Bălan

O femeie de 64 de ani a murit în această dimineață, după ce s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia. Potrivit martorilor, un bărbat care a văzut-o ar fi oprit mașina și ar fi încercat să o împiedice să se arunce, dar din păcate nu a reușit să o prindă. Bărbatul a sunat imediat la 112.

Pentru salvarea femeii au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, medici și polițiști. La intervenție au fost trimise două ambarcațiuni, dar și o autospecială pentru transport victime multiple. 10 subofițeri au plecat în căutarea femeii, iar la scurt timp aceasta a fost scoasă din apă la mal. Medicii au început imediat protocolul de resuscitare. Femeia în vârstă de 64 de ani locuia în Medgidia și se pare că avea probleme în familie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult