marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

A murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

de Ileana Gheorghiu

Tragedie la Tulcea. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, ieri, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de apă, adânc de 2 metri, între localitățile Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos, din Tulcea.

Pentru a încerca să îl salveze, 12 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri și scafandri au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport scafandri și o ambulanță SMURD. Scafandrii au reușit să îl scoată pe bărbat din cabina tractorului însă din păcate acesta nu mai era în viață.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult