marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate A murit în timp ce repara o clădire

A murit în timp ce repara o clădire

de Ileana Gheorghiu

Tragedie în această după amiază în Centrul vechi din Constanța. Un muncitor a murit pe un șantier în lucru.

O bucată mare de BCA a căzut peste bărbat, în timp ce acesta lucra la reabilitarea unei clădiri din apropierea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Piața Ovidiu. Muncitorul avea 59 de ani și era din Bacău.

Pentru salvarea acestuia au fost mobilizate mai multe echipaje de la ISU și de la Ambulanță. Salvatorii spun că bărbatul a fost găsit inconștient, în stare foarte gravă, cu traumatisme la cap și la coloana vertebrală. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l ține în viață, inima bărbatului a cedat în drum spre Spitalul Județean Constanța.

Cazul a intrat în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanța, dar și în atenția Poliției Constanța. Echipele celor două instituții au misiunea să afle cum s-a întâmplat incidentul. După ce vor trage concluziile vor lua și măsuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult