A murit în timp ce scotea rapane din mare

Tragedie, la Costinești. Un constănțean care scotea rapane și scoici de pe fundul mării a murit după ce i s-a făcut rău, în timp ce era sub apă.

Apropiații spun că bărbatul de 55 ani obișnuia să intre sub apă frecvent pentru a scoate fructe de mare. Astăzi a mers la Costinești, în largul mării împreună cu un grup de prieteni, scafandri. S-au scufundat în mai multe direcții pentru a acoperi o suprafața cât mai mare de pe fundul apei.

La un moment dat, unul dintre scafandrii a observat că un coleg lipsește. Scafandrii l-au căutat mai bine de trei ore și l-au găsit abia în dreptul stațiunii Saturn. Când l-au observat, bărbatul plutea la suprafața apei, fără vesta de compresie și fără greutățile de plumb care îi ajută pe scafandrii să se mențină sub apă. Nu avea respirație și nici puls, când a fost găsit.

Colegii spun că, cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău sub apă. Scafandrii au alertat și autoritățile. Bărbatul a fost preluat cu o șalupă și predat unui echipaj SMURD chemat în ajutor. Din păcate, medicii nu au putut decât să declare decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…