vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate A murit într-un canal de irigații

A murit într-un canal de irigații

de Ileana Gheorghiu
murit

Tragedie în localitatea constănțeană Topraisar. Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la Urgență după ce au căzut într-un canal de irigații. Când i-au găsit salvatorii, cei doi se aflau captivi într-o mașină pe care o împrumutaseră de la un vecin.

Nimeni nu știe să spună cu precizie cât timp au stat cei doi în canal, ei fiind descoperiți din întâmplare sâmbătă dimineață.

Cei doi bărbați au plecat vineri seară cu mașina pe un drum de țară. La un moment dat, cel mai probabil, șoferul a scăpat volanul de sub control, iar mașina a căzut de la cinci metri înălțime într-un canal. Șoferul a murit pe loc iar pasagerul din dreapta a agonizat până sâmbătă când un localnic a văzut caroseria strivită a mașinii pe fundul șanțului de irigații și a chemat ajutoare.


Pompierii militari au fost cei care i-au scos pe cei doi bărbați din mașină. Pasagerul care încă respira a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Ei vor să afle dacă mașina a fost furată sau chiar împrumutată așa cum se zvonește.

Nu se știe deocamdată dacă șoferul care a și murit avea sau nu permis de conducere și dacă băuse înainte să se urce la volan.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult