murit

Tragedie în localitatea constănțeană Topraisar. Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la Urgență după ce au căzut într-un canal de irigații. Când i-au găsit salvatorii, cei doi se aflau captivi într-o mașină pe care o împrumutaseră de la un vecin.

Nimeni nu știe să spună cu precizie cât timp au stat cei doi în canal, ei fiind descoperiți din întâmplare sâmbătă dimineață.

Cei doi bărbați au plecat vineri seară cu mașina pe un drum de țară. La un moment dat, cel mai probabil, șoferul a scăpat volanul de sub control, iar mașina a căzut de la cinci metri înălțime într-un canal. Șoferul a murit pe loc iar pasagerul din dreapta a agonizat până sâmbătă când un localnic a văzut caroseria strivită a mașinii pe fundul șanțului de irigații și a chemat ajutoare.


Pompierii militari au fost cei care i-au scos pe cei doi bărbați din mașină. Pasagerul care încă respira a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Ei vor să afle dacă mașina a fost furată sau chiar împrumutată așa cum se zvonește.

Nu se știe deocamdată dacă șoferul care a și murit avea sau nu permis de conducere și dacă băuse înainte să se urce la volan.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…