duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate A murit Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking.

A murit Kirstie Alley, actrița din Cheers și Look Who’s Talking.

de Redacția Dotto

Lumea Hollywood-ului este în doliu. Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale anilor 1990-2000, a murit la vârsta de 71 de ani. Copiii ei au anunțat că actrița suferea de o boală necruțătoare.

Cei doi copii, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului.

Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul rețelelor de socializare, pe care s-a distribuit o declarație din partea copiilor ei.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, au transmis cei doi copii ai actriței.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult