marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate A murit marele actor și regizor Ion Caramitru

A murit marele actor și regizor Ion Caramitru

de Redacția Dotto
Ion Caramitru

Marele actor Ion Caramitru a murit. Surse apropiate familiei spun că acesta se afla internat la Spitalul Elias din București, din cauza unei infecții în sânge.

Zilele acestea, actorul Ion Caramitru ar fi trebuit să se afle la Iași pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR). Din cauza problemelor medicale, a lipsit de la eveniment, potrivit Mediafax.

Ion Caramitru avea 79 de ani.

Ion Caramitru a fost actor de teatru și film, regizor, dar și politician. A fost președinte al UNITER din 1990, iar din 2005 a preluat funcția de director al Teatrului Național București. Între 1996 și 2000 a ocupat funcția de ministru al Culturii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult