A murit șoferul care a provocat accidentul din Cobadin

Adolescentul care a provocat accidentul din Cobadin, a murit în această dimineață. Băiatul în vârstă de 16 ani a ajuns în stare critică pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe 5 august, după ce a provocat un tragic accident.

În urma acestuia, două tinere de 13 și 16 au murit pe loc, iar un alt tânăr de 17 ani și-a pierdut viața acum câteva zile, tot pe secția ATI. Cu toții se aflau în mașina tânărului care a provocat accidentul. Adolescentul de 16 ani s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice. A condus cu viteză și a intrat în plin într-un autoturism , care ieșea dintr-o benzinărie. Impactul a fost filmat de o cameră de supraveghere, montată în intersecția în care a avut loc tragedia.

Apropiații spun că minorul ar fi fost un împătimit al vitezei și al motoarelor de orice fel. Ba mai mult, tânărul ar mai fi provocat un accident anul acesta de Paște. Atunci a intrat în plin cu un scuter pe care circula cu viteză într-o motocicletă cu ataș, condusă de un bărbat în vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…