marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate A murit un fost fotbalist de la Farul

A murit un fost fotbalist de la Farul

de Andreea Bălan

Un fost fotbalist de la Farul Constanța, s-a stins din viață.

Este vorba de Marin Nedelcearu, care a îmbrăcat tricoul alb-albastru în perioada 1987-1989. Nedelcearu s-a format ca fotbalist la juniorii lui Dinamo, iar la seniori, în afară de Farul, a mai evoluat la Oţelul Galați și FC Braşov. Fiul fostului jucător este Ionuț Nedelcearu, internațional al României, iar în prezent jucător în Italia, la Palermo.

Acesta a aflat despre decesul tatălui său cu puține ore înainte de meciul pe care echipa Palermo urma sa-l susțină și a rămas să joace, lucru apreciat de clubul italian, care a transmis condoleanțe familiei.

”Clubul nostru transmite Condoleanțe familie îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis și clubul constănțean Farul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult