marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News A picat site-ul serviciului Pașapoarte

A picat site-ul serviciului Pașapoarte

de Andreea Bălan

A picat site-ul serviciului pașapoarte. Sunt cel puțin 600 de cereri pe zi, o situație fără precedent în ultimii ani. Serverul nu a făcut însă față numărul mare de cereri, iar de azi-noapte site-ul nu a mai putut fi accesat.

În acest moment, Serviciul de Pașapoarte Constanța funcționează la capacitate maximă, cu program prelungit, de la 08:00, până la ora 20:00, la trei dintre cele șase ghișee folosite pentru depunerea de documente în vederea eliberării pașapoartelor. Având în vedere că portalul epasapoarte.ro este suprasolicitat și nu mai poate fi accesat, cetățenii care nu au programare se pot prezenta la Serviciul de Pașapoarte, dar vor fi preluați între programări, dacă persoanele care au folosit portalul se prezintă la timp pentru programare și nu se creează decalaje și dacă există situații în care cetățeni programați online nu se mai prezintă la ghișeu. De precizat este faptul că angajații Serviciului Pașapoarte preiau toate solicitările, dar în măsura în care programările o permit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult